Марсиал за Моуриньо: Той показа неуважение към мен, както го стори и с Бензема


Марсиал за Моуриньо: Той показа неуважение към мен, както го стори и с Бензема
Снимка: Getty Images/Guliver

1109 0

Настоящият нападател на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал говори за отношенията си с един от бившите си треньори. Става въпрос за един от емблематичните наставници през новия век - Жозе Моуриньо, с който се засякоха при "червените дяволи".

"Всичко започна с историята около номера ми в тима, с който играя. Казах му, че искам да запазя фланелката с номер "9". Когато се завърнах след празниците обаче видях, че вече е даден на Златан Ибрахимович. Той показа неуважение и говори за мен в пресата. Имаше подобен случай с Карим Бензема в Реал Мадрид. Той обича тези малки игрички, но също така знае с кого да ги прави.

Тогава бях само на 20 години. Ако бях казал нещо, щях да изглеждам като млад играч, който не изпитва никакво уважение. Затова не коментирах, нямаше смисъл", заяви Марсиал пред френските медии.

Футболистът премина в Манчестър Юнайтед през 2015 година. Настоящият договор на 26-годишния французин с "червените дяволи" е до края на сезон 2023/2024. През настоящата кампания играчът изигра единствено едно полувреме при победата над Ливърпул (2:1) и се отчете с асистенция, докато през останалото време остана контузен.

Вижте по какъв начин играчът нападна скоро и друг бивш наставник на "червените дяволи"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички