Интер стартира офанзива за Дони ван де Беек от Манчестър Юнайтед през януари


Интер стартира офанзива за Дони ван де Беек от Манчестър Юнайтед през януари
Снимка: Getty Images

4673 0

Италианският гранд Интер проявява сериозен интерес към звездата на Манчестър Юнайтед - Дони ван де Беек и има желанието да го привлече в редиците си още през януарския трансферен прозорец, информира "Fichajes".

Според информацията самият мениджър на "нерадзурите" иска повече широчина в своята полузащита и ще я получи с нидерландския футболист. Управата на Интер ще направи всичко възможно да купи халфа щом отвори зимния трансферен прозорец.

Ван де Беек се присъедини към "червените дяволи" през лятото на 2020 година. Оттогава трима мениджъри ръководеха тима от "Олд Трафорд". Оле Гунар Солскяер и Ралф Рангник обаче избраха да използват други пред струващия 40 милиона евро халф. Футболистът прекара и втората половина на изминалия сезон под наем в Евертън.

Изглеждаше, че полузащитникът най-накрая може да се превърне в ключова част от отбора, когато бившият му мениджър в Аякс Ерик тен Хаг пое Манчестър Юнайтед в началото на сезона. 

Това обаче не е така до момента. Играчът има само три мача за "червените дяволи" през настоящата кампания. А като цяло е отбелязал два гола и допринесъл с две асистенции в 53 мача за тима от "Олд Трафорд". Според мнозина той се нуждае от ново начало в друг отбор.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кои са фаворитите за подписа на Джуд Белингам от Борусия Дортмунг?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички