Лампард: Кепа трябва да се подобри, грешките му струваха голове на Челси


Лампард: Кепа трябва да се подобри, грешките му струваха голове на Челси

964 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард не скри разочарованието си от представянето в последно време на титулярния вратар на тима Кепа Арисабалага. Той посочи също, че титуляр под рамката в мача от ФА Къп срещу Хъл Сити ще бъде ветеранът Вили Кабайеро.

"Критиките към Кепа? Той трябва да се справи с това, защото такъв е футболът. Всеки футболист, независимо колко е добър или каква блестяща кариера е направил, е подлаган на критика. Критикуват дори най-добрите. И Играчите трябва да могат да се справят с това", заяви Лампард, цитиран от официалния сайт на клуба.

"На вратарите може би се обръща по-голямо внимание, но в действителност това не е важно. Най-важното е да не се поддавате на влиянието на това, което говорят хората извън клуба. Трябва просто да погледнете играта со, себе си, това колко се влагате - това е, което наистина има значение. Това не се отнася само за Кепа, а за всеки играч. Ако не работите достатъчно, ако имате спад във формата, тогава трябва да направите всичко възможно, за да се върнете на предишното ниво", допълни треньорът.

"Знам, че критика ще има, но аз не си позволявам да се поддавам на нея. Смятам, че Кепа е наясно с проблема и ще бъде честен. Той направи редица грешки, които доведоха до голове, струваха точки ма отбора, затова трябва да работи и да надгражда", завърши легендата на Челси. А какво прави Арисабалага, когато е във форма, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама