Лампард каза даде яснота около трансферите на Мертенс и Жиру


Лампард каза даде яснота около трансферите на Мертенс и Жиру
Снимка: Getty Images/Guliver

3279 0

Наставникът на Челси Франк Лампард приключи спекулациите около евентуалните трансфери на нападателя на отбора Оливие Жиру и атакуващия футболист на Наполи Дрис Мертенс. Според английския мениджър лондончани няма да правят трансфери в последния ден на януарския прозорец.

Лампард каза, че трансферният прозорец за Челси е затворен „на 95 процента“. Единствените сделки, които се очакват на „Стамфорд бридж“ са евентуални преотстъпвания на млади играчи от школата на клуба в други тимове. Английският мениджър ще трябва да се справя с това, с което разполага в момента в първия тим. Треньорът на Челси неколкократно заяви, че би желал да подсили тима си с нови играчи през зимата след премахването на трансферното ембарго в края на миналата година. Лампард искаше още един нападател, който да бъде алтернатива на Тами Ейбрахам в предни позиции.

В последните дни Дрис Мертенс бе обявен за основна цел на Челси, но мениджърът опроверга тези слухове. Оливие Жиру пък ще остане в отбора, след като не му бе намерен заместник. Утре Челси гостува на Лестър в едно от дербитата на кръга във Висшата лига. А ето какво направи Жозе Моуриньо в днешния ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички