Летният трансферен прозорец във Висшата лига приключи


Летният трансферен прозорец във Висшата лига приключи
Снимка: Guliver/GettyImages

9250 0

Официално бе сложен край на летния трансферен прозорец в английската Висша лига. Тимовете от Острова повече нямат право да привличат нови играчи, а логично в днешния ден имаше доста любопитни сделки.

Сред най-дейните днес бяха Тотнъм и Арсенал, докато шампионът Манчестър Сити изненада със сделка в самия край на деня. Манчестър Юнайтед се раздели с Ромелу Лукаку, а Ливърпул "спази обещанието" на Клоп и не привлече нови футболисти и в последния ден от трансферния прозорец.

19:40 часа: Тотнъм официално обяви привличането на полузащитника на Бетис  Джовани Ло Селсо (подробности четете тук)

19:33 часа: Анди Керъл се завърна в Нюкасъл след осем години и половина (подробности четете тук).

19:17 часа: Тиърни бе официално представен като играч на Арсенал (подробности четете тук).

18:44 часа: Киърън Тиърни от състава на Селтик преминава медицински прегледи в Лондон, преди да бъде официално представен като футболист на Арсенал.

18:32 часа: Ромелу Лукаку официално премина в отбора на Интер от Манчестър Юнайтед. Подробности около трансфера четете тук.

16:17 часа: Един от най-неуспешните трансфери на Челси - Дани Дринкуотър е много близко до това да напусне клуба. Повече по темата - тук.

14:33 часа: Заха не е тренирал днес с Кристъл Палас, след като вчера подаде молба за трансфер

14:15 часа: Тиърни и Луис се появиха в северен Лондон за подпис с Арсенал (вижте подробности тук).

14:00 часа: Марио Манджукич няма да премине в Манчестър Юнайтед, тъй като е "трудно" да се стигне до сделка в рамките на оставащите няколко часа до края на трансферния прозорец, пише Sky Sports.

13:45 часа: Евертън има сериозен интерес към Маркос Рохо, но Манчестър Юнайтед все още не е приел офертата на "карамелите"

13:30 часа: Анди Керъл е пред завръщане в Нюкасъл, като се очаква да подпише договор за една година с бившия си тим.

13:15 часа: Интересна информация от Италия - продажбата на Дибала все още може да се осъществи, но първо под наем. Причината за това е, че има проблем в преговорите между Тотнъм и Дибала за имиджовите права на футболиста (подробности по темата четете тук).

13:00 часа: BBC съобщава, че трансферът на Пауло Дибала в Тотнъм е пропаднал, след като от Ювентус са отказали да продадат нападателя.

12:46 часа: Милан е приел офертата на Уулвърхемптън за полузащитникът Франк Кесие на стойност от 28 милона евро. 25 от тях ще бъдат преведени веднага, а останалите 3 ще бъдат под формата на различни бонуси.

12:16 часа: Дибала и Тотнъм имат леки разминавания в преговорите за контракта на аржентинеца. От клуба предлагат 9 милиона паунда заплата плюс още 3 в различни дивиденти, докато Дибала настоява за обща стойност на твърдо възнаграждение и бонуси около 15 милиона паунда.

11:54 часа: Давид Луис вече е в базата на Арсенал и преминава медицински прегледи. Очаква се скоро официалното обявление на трансфера за 8 милиона паунда.

11:00 часа: Евертън се подсили с Джибрил Сидибе от Монако

10:00 часа: 09:30 часа Според BBC Тотнъм се е споразумял с Фулъм за трансфера на Райън Сесеньон. Сделката ще бъде на стойност 25 милиона паунда

09:00 часа: Манчестър Юнайтед готви оферта от 88 милиона евро за нападателя на Атлетик Билбао - Иняки Уилямс. Идеята е той да замести Лукаку.

08:30 часа: Докато в Англия кипят трескави преговори, Sky Sports информира, че Реал Мадрид има оферта към ПСЖ за Неймар.

05:00 часа: Тотнъм договори Ло Селсо от Бетис, а в клуба работят по привличането и на Пауло Дибала, Райън Сесеньон и Бруно Фернандеш

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички