Юнайтед и Интер най-после се разбраха за Лукаку след колосална оферта на "нерадзурите"


Юнайтед и Интер най-после се разбраха за Лукаку след колосална оферта на "нерадзурите"
Снимка: Guliver/GettyImages

7220 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку е все по-близо до трансфер в тима на италианския Милан, твърди "Sky Sports". Според информациите на английската медия, Интер са отправили оферта към "дяволите" на стойност 77 млн. паунда.

"Нерадзурите" предлагат 65 милиона паунда плюс още 12 милиона под формата на бонуси. Тази оферта се очаква да удовлетвори желанията на ръководството на "червените", което вече на няколко пъти отхвърли предложения на италианския гранд за своя таран.

Наставникът на Интер Антонио Конте очевидно е повече от категоричен в решението си да привлече "любимеца" си Лукаку на "Джузепе Меаца". Както е известно, Конте проявяваше интерес към Лукаку и при престоя си в Челси, но тогава белгийският нападател предпочете да премине на "Олд Трафорд".

Агентът на Лукаку - Федерико Пасторело, се намира във Великобритания за ключови разговори с ръководството на Юнайтед, докато неговият клиент се намира в Белгия, където тренира с родния си отбор Андерлехт, докато не бъде изяснено бъдещето му.

Междувременно гранд от Висшата лига се опита да "отмъкне" един от най-опитните играчи на Манчестър Юнайтед, но получи отказ (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички