"Росонерите" готвят революция: 5-ти нов трансфер в Милан


"Росонерите" готвят революция: 5-ти нов трансфер в Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

6828 0

Милан обяви официално трансфера на бразилския централен защитник Лео Дуарте. 23-годишният футболист пристига от Фламенго и сложи подписа си върху петгодишен договор с „росонерите". Според италианските медии грандът от Милано плаща около 11 млн. евро за услугите на играча.

Лео Дуарте е петото ново попълнение за Милан след привличането на Исмаел Бенасер и Раде Крунич от Емполи, Тео Ернандес от Реал Мадрид и Рафаел Леао от Лил. Милан е с нов наставник от лятото в лицето на Марко Джампаоло, а също така нов екип от ръководители, който включва Паоло Малдини и Звонимир Бобан.

Италианският гранд няма да участва в европейските клубни турнири през започващия сезон 2019/20 заради нарушение на правилата на финансовия феърплей на УЕФА. Планът на клуба сега е да изгради нов отбор, който постепенно да върне отбора там, където му е мястото.

Междувременно най-добрият български футболист за 2018 година - Кирил Десподов, получи поредния тежък удар от италианския си клуб Каляри (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички