Четири клуба ще се борят за играч на Ливърпул


Четири клуба ще се борят за играч на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

6308 0

Халфът на Ливърпул Адам Лалана почти сигурно ще напусне „Анфилд“ след края на сезона. Полузащитникът на мърсисайдци предизвиква интереса на редица клубове от Висшата лига, но се очаква тимът на Лестър да бъде фаворит за подписа му. Договорът на Лалана с Ливърпул изтича през лятото и той ще се превърне в свободен агент.

Очевидно обаче „лисиците“ ще срещнат сериозна конкуренция по привличането на полузащитника, като Тотнъм, Арсенал и Уест Хям също искат в редиците си 31-годишния футболист, който няма намерение да подновява контракта си с настоящия си клуб. Все пак Лестър е с едни гърди пред останалите клубове поради няколко причини. Лалана вече игра под ръководството на Брендън Роджърс, като именно северноирландският мениджър беше човекът, който го докара на „Анфилд“ през 2014-та година. Освен това отборът на Лестър играе атакуващ футбол, което е по вкуса на полузащитника, а не на последно място „лисиците“ почти сигурно ще участват в Шампионската лига през идния сезон.

През този сезон Адам Лалана е предимно със статута на резерва в отбора на Ливърпул. Английският полузащитник има 13 мача във Висшата лига, в които е отбелязал 1 гол и е направил 1 асистенция. А ето кога мърсисайдци ще спорят с Челси в ФА Къп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички