Рахийм Стърлинг увеси нос: Вече в 24 мача в кариерата си не може да вкара на Юнайтед


Рахийм Стърлинг увеси нос: Вече в 24 мача в кариерата си не може да вкара на Юнайтед
Снимка: Getty Images

1455 0

Голяма неудача преследва атакуващия халф на Челси Рахийм Стърлинг в кариерата му. Той не може да се разпише срещу един от топ отборите в Англия вече 10 години, сочи статистиката. Този невъзможен за него опонент е Манчестър Юнайтед.

Проклятието на Стърлинг срещу "червените дяволи" продължава вече в 24 мача. Той не успява да разпечата вратата им нито с екипа на Ливърпул, нито с този на Манчестър Сити, нито с фланелката на Челси.

Снощи английският национал отново си тръгна без попадение срещу гранда от Манчестър. Двата тима завършиха наравно 1:1, като гола за "сините" вкара Жоржиньо.

В тези 24 мача срещу "червените дяволи" атакуващият халф е отправил 38 удара, като 15 от тях са били точни. Гол обаче няма.

На този етап от сезона Стърлинг се представя добре в третия клубен тим в кариерата си. В 10 мача във Висшата лига той е отбелязал 3 гола и е дал 1 асистенция. Неговият Челси пък не може доста дълго време да победи Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички