Легендата на Ман Юнайтед Дуайт Йорк разкри най-добрия играч на "червените дяволи"


Легендата на Ман Юнайтед Дуайт Йорк разкри най-добрия играч на "червените дяволи"
Снимка: GettyImages

2499 0

Легендарният бивш нападател на Манчестър Юнайтед - Дуайт Йорк, даде обширно интервю относно възхода на английския гранд, отличавайки няколко имена в отбора.

В него като най-добрия играч в момента в състава на Ерик тен Хаг бившият ас на "червените дяволи" определи Маркъс Рафшорд, който излезе от кризата си и прави страхотен сезон с 16 гола и 6 асистенции в 26 мача.

"Знаех през цялото време, че е най-добрият играч в Юнайтед. Гледах го изкъсо по време на курса ми за про-лиценз. Отидох и видях талант, какъвто не бях виждал скоро", заяви Йорк, цитиран от "The Mirror" и продължи.

"Да, той премина през тежък за него период и хората започнаха да го отписват. Ако обаче се вслушате в интервютата ми, казах, че той със сигурност е най-добрият, но по някаква причина предишните треньори не можеха да извлекат най-доброто от него. Мисля, че загуби време с тях", допълни още той.

Йорк бе част от отбора на Юнайтед в периода от 1998 до 2002 г. С червената фланелка той записа 152 мача, 66 гола и 31 асистенции. За кариерата си в елита на Англия може да се похвали с 375 двубои, 123 попадения и 33 голови подавания.

Ето какъв подобрен договор за Рашфорд готви Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички