Легенда на Юнайтед: Тимът все още е далеч от Сити и Ливърпул


Легенда на Юнайтед: Тимът все още е далеч от Сити и Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2751 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Гари Невил не смята, че тимът има шанс да завърши в топ 2 през този сезон. Бившият бранител е на мнение, че клубът трябва да вземе още поне трима класни играчи, за да може отново да бъде водеща сила в английския елит.

Отборът на Оле Гунар Солскяер ще открие кампанията си във Висшата лига с домакинство срещу Кристъл Палас в днешния ден. Въпреки че „червените дяволи“ взеха полузащитника на Аякс Дони ван де Беек, тимът изостава на трансферния пазар от Челси, Манчестър Сити и Арсенал, които се подсилиха значително през това лято. Затова Невил не вижда как неговият бивш отбор ще се бори за титлата през този сезон. „Смятам, че Манчестър Юнайтед са в сходна позиция като Челси. Те трябва да подобрят представянето си от миналия сезон, но не смятам, че отборът има силите, за да пробие в топ 2 през тази кампания. Те трябва да вземат централен нападател, дясно крило и централен защитник. В един момент в бъдеще Юнайтед и Челси ще атакуват върха, но това вероятно ще стане, когато Юрген Клоп и Пеп Гуардиола напуснат Ливърпул и Сити“, заяви Гари Невил пред „Скай спортс“.

Манчестър Юнайтед завърши изминалата кампания на 3-та позиция, като силният им финал на сезона до голяма степен се дължеше на идването на Бруно Фернандеш в края на януари от Спортинг Лисабон. А ето какво каза новото попълнение на тима Дони ван де Беек преди дебюта му във Висшата лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички