Легенда на Юнайтед обясни защо клубът не иска да се разделя с Кристиано Роналдо


Легенда на Юнайтед обясни защо клубът не иска да се разделя с Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1685 0

Сагата около Кристиано Роналдо и неговото евентуално напускане на Манчестър Юнайтед продължава да няма край. Една от легендите на тима - Рио Фърдинанд, обясни защо "червените дяволи" не искат да пускат португалеца да си ходи.

Роналдо бе водещият реализатор на отбора, записвайки 24 попадения във всички турнири през изминалата кампания. Според Фърдинанд точно този факт кара  управата на "Олд Трафорд" и Ерик тен Хаг да не искат да се разделят с португалеца.

"Не искат да се разделят с него, защото знаят, че трудно биха намерили играч, който да им осигури над 20 попадения. В днешно време наистина трудно се намират такива футболисти. Ако Тен Хаг вярва, че Рашфорд, Марсиал и Санчо ще вкарат такъв брой голове, то той спокойно щеше да пусне Кристиано да си тръгне", заяви бившият бранител пред "FootballJOE".

Роналдо, който навлиза в последната година от договора си с "Олд Трафорд", отчаяно иска да напусне "червените дяволи", след като клубът не успя да се класира за Шампионска лига миналият сезон. 37-годишният нападател пропусна и предсезонното турне на Манчестър Юнайтед в Тайланд и Австралия миналия месец, но за сметка на това остави привържениците на тима да продължават да се чудят дали той ще остане, като взе участие в последната контрола на Юнайтед срещу Райо Валекано.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Рио Фърдинанд и за Маркъс Рашфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички