Роналдо "изгаря от желание" да се разкара от Манчестър Юнайтед


Роналдо "изгаря от желание" да се разкара от Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

1635 0

Кристиано Роналдо продължава да има сериозни амбиции да се махне от Манчестър Юнайтед през това лято, потвърдиха медиите в града.

37-годишната суперзвезда на световния футбол отдавна е заявил пред клубното ръководство за това си свое желание и пропусна лятната подготовка в Тайланд и Австралия поради „семейни причини“.

Той се завърна към тренировките миналата седмица и игра едно полувреме при равенството 1:1 срещу Райо Валекано в неделя. След контролата с испанците за пореден път №7 е признал желанието си, че не иска да играе в Лига Европа – турнирът на УЕФА, в който ще играят „червените дяволи“ през следващия сезон.

Агентът на играча Жорже Мендеш се твърди, че прави всичко по силите си да намери нов клуб на своя клиент, като голям интерес към него има от Наполи и Спортинг Лисабон.

Докато трансферът не стане факт, то Роналдо ще е в групата на Ман Юнайтед, като се очаква това да се случи още в първия кръг на Висшата лига – срещу Брайтън, идната неделя. А защо нов в клуба е отказал няколко пъти на Ман Юнайтед, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички