Фенове на Ман Юнайтед започват с протестите от ден 1 в Англия


Фенове на Ман Юнайтед започват с протестите от ден 1 в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

1619 0

Фенове на Манчестър Юнайтед възнамеряват да организират протестни действия още в първия мач за новия сезон във Висшата лига – срещу Брайтън.

През май 2021-а година феновете на „червените дяволи“ бойкотираха дербито с Ливърпул, след като нахлуха най-безцеремонно на своя стадион и протестите оттогава в клуба зачестиха все повече.

Надеждите на Юнайтед са назначението на Ерик тен Хаг да укроти малко феновете, които са бесни от управлението от фаимилията Глейзър. Групата „1958“ организира протест срещу ръководителите на отбора преди неделния мач.

„Глейзър не са добрнеподготвени собственици. Ние винаги ще подкрепяме нашия клуб и нашия мениджър. Винаги обаче ще сме против тези собственици и глупавата йерархия в клуба, която те назначават“, написаха те.

„Нашият клуб е единствената наша мотивация, а за някои неща си струва да се бориш“, допълниха те. Планира се да затворят входовете към магазина на отбора и директорските потстъпи на арената в Манчестър. А какъв специален треньор назначи Тен Хаг, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички