Новото попълнение на "дяволите" изненада: Отказах на Юнайтед на няколко пъти...


Новото попълнение на "дяволите" изненада: Отказах на Юнайтед на няколко пъти...
Снимка: GettyImages

2050 0

Новият футболист на Манчестър Юнайтед Кристиан Ериксен даде интервю, в което разкри доста любопитни неща. Футболистът заяви, че на няколко пъти е отказвал да се присъедини към "червените дяволи" докато е играел за Тотнъм.

"Разговарях с всеки един мениджър на Манчестър Юнайтед тогава, за да разбера каква е ситуацията там. Проблемът беше, че играех за Тотнъм и не исках да изневеря на "спърс" по този начин, бях длъжен да им откажа на няколко пъти", заяви Ериксен пред ESPN.

"След като отидох в Интер разговорите ми с представители от "Олд Трафорд" продължиха. Но като че ли все не уцелвахме правилния момент. Преди нещата не се получиха, но сега съм щастлив, че съм в този голям клуб", добави още датчанинът.

Кристиан Ериксен трябваше да мине през какво ли не, за да заиграе за топ отбор отново. След като получи сърдечен арест на Евро 2020, той бе принуден да си тръгне от Интер, защото в Серия А има доста стриктни правила към играчите със сърдечни проблеми. Датчанинът прекара втората половина на сезон 2021/22 в Брентфорд, където впечатли с изявите си. Сега изглежда е готов за нови предизвикателства с екипа на Манчестър Юнайтед. А ето към кой друг футболист са се насочили от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички