Легенда на Ливърпул със зашеметяваща прогноза за бъдещето на Холанд


Легенда на Ливърпул със зашеметяваща прогноза за бъдещето на Холанд
Снимка: Getty Images

1829 0

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър направи сериозна прогноза за бъдещето на Ерлинг Холанд, като сподели, че има потенциала да бъде най-добрият футболист, играл някога във Висшата лига.

Норвежкият нападател на Манчестър Сити вкара девет гола в първите си пет мача и записа по един хеттрик в два последователни двубои, което откровено е впечатлило настоящия анализатор на "Скай Спортс".

"Манчестър Сити направи най-добрите трансфери. Те загубиха някои нападатели, но взеха Хулиан Алварес, който изглежда качествен, както и Холанд, който пък направо плаши", коментира бившият капитан на мърсисайдци.

"Ще коментирам мача на Сити с Астън Вила в събота и се радвам, че най-накрая ще го видя на живо. В миналото сме виждали големи величия във Висшата лига, но тук говорим за още по-специален футболист. Когато завърши кариерата си в Манчестър Сити или Висшата лига, ще говорим за талант, поне колкото на Тиери Анри.

Това момче обаче може да бъде най-добрият футболист, който някога сме виждали във Висшата лига. Неговият старт бе перфектен и чакам с нетърпение мача през уикенда".

Вижте коя звезда можеше да привлече Сити в последния момент на трансферния прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички