Легенда на Ливърпул постави звезда на конкурент веднага след Меси и Роналдо


Легенда на Ливърпул постави звезда на конкурент веднага след Меси и Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1782 0

Легендата на Ливърпул и спортен анализатор на Sky Sports Джейми Карагър смята, че Кевин де Бройне е най-добрият футболист в света след Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Коментарът на Карагър дойде след победата на Манчестър Сити над Уулвърхямптън в понеделник вечер, когато Де Бройне отново се отличаваше от останалите футболисти на терена.

"Кевин де Бройне определено е най-добрият футболист във Висшата лига. Когато говорим за най-добрите играчи в световен мащаб, бих поставил Де Бройне веднага след Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Ако ме попитате кой футболист искам в отбора си, ще ви отговоря Де Бройне", отбеляза Карагър.

Де Бройне бе избран за играч на мача, след като вкара гол от дузпа и асистира за третото попадение на Габриел Жезус. Освен това белгиецът отправи най-много точни удари в мача - 4 на брой, както и успя да създаде най-много шансове в срещата (6) и да спечели най-много единоборства (5).

Междувременно играч на Манчестър Сити посочи от колко точки се нуждае неговия отбор, за да спечели Висшата лига през този сезон (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички