Легенда на Челси за Тухел: Томас е точният човек, знае от какво се нуждае този клуб


Легенда на Челси за Тухел: Томас е точният човек, знае от какво се нуждае този клуб
Снимка: Getty Images

1156 0

Със сигурност може да се каже, че Челси се наслаждава на успехи под ръководството на Томас Тухел. На това мнение е и бившият наставник на тима, с когото "сините" за пръв път триумфираха в Шампионска лига - Роберто Ди Матео.

И двамата специалисти бяха част от промотирането на контролата между Челси и Арсенал, която ще се изиграе в ранните часове на утрешния ден (24 юли). Бившият наставник на "сините" похвали германския си колега за добре свършената работа до момента.

"Томас е уникален треньор, той е точният човек за този клуб. Челси постигна много с него начело", заяви Ди Матео в интервю за "Sky Sports".

"Двете нови попълнения са страхотни. Двама добри, елитни и висококачествени играчи. Те вече са част от много успешен отбор, но талантът и уменията, които носят, могат да бъдат пренесени на младите играчи в съблекалнята, които да помогнат за техния футболен растеж", добави още италианецът.

Роберто Ди Матео записа със златни букви своето име в историята на Челси, когато "сините" вдигнаха първия си трофей в Шампионска лига през 2012 година, побеждавайки Байерн Мюнхен на финала на "Алианц Арена", когато бяха смятани за абсолютния аутсайдер.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой английски национал може да премине в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички