Ас на Челси разочарован от минутите, които получава: Трябва да играя повече...


Ас на Челси разочарован от минутите, които получава: Трябва да играя повече...
Снимка: Getty Images

2660 0

Докато английския гранд Челси усърдно се готви за началото на новия сезон в САЩ, то една от звездите на лондончани намери време да даде интервю, в което заяви, че не е доволна от игровото време, което получава. 

Въпросният футболист е Тимо Вернер, а ето какво каза той в интервюто си.

"Разбира се, мениджърът винаги има различни идеи, различни мисли и знае отлично от какво се нуждаем във всеки един мач. Мисля, че в много срещи не влизах в плановете му, но от мен зависи да променя това", сподели германецът.

"Мога да бъда щастлив навсякъде. Ясно е, че искам да играя повече и трябва да играя повече, за да бъда в добра форма за Световното първенство, а също и да получа повиквателна за самия Мондиал", добави още Вернер.

Тимо Вернер имаше сериозна конкуренция в атака под ръководството на Томас Тухел в Челси. През изиналия сезон "сините" похарчиха сериозна сума, за да подпишат с Ромелу Лукаку. По-късно, когато Лукаку беше контузен или останал на пейката, Тухел предпочиташе да залага на Кай Хаверц в предни позиции.

През годините Вернер се утвърди като един от най-добрите германски футболисти, но прекара тежки два сезона с екипа на Челси. Феновете на "сините" продължават да вярват в него и смятат, че през новия сезон той ще си върне головата форма стига да му бъде даден шансът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Към кой футболист на Челси се насочва Евертън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички