Лампард: Отборът ще е в оптимална форма чак в средата на октомври


Лампард: Отборът ще е в оптимална форма чак в средата на октомври
Снимка: Getty Images/Guliver

1315 0

Треньорът на Челси Франк Лампард смята, че предстоящите седмици ще продължат да бъдат трудни за неговия отбор, като заяви, че футболистите му ще бъдат в оптимална форма едва след завръщането на мачовете на националните отбори през октомври.

След като загуби от Ливърпул миналата седмица, Челси бе на прага на второ поредно поражение при визитата си на Уест Бромич в снощната вечер. След разочароващо представяне през първата част, когато играчите на Лампард губеха с 0:3, „сините“ стигнаха до равенство 3:3 след голове на Мейсън Маунт, Калъм Хъдсън-Одой и Тами Ейбрахам. „Имаме два важни мача срещу Тотнъм и Кристъл Палас. Очаквам да видя подобрение в нашето представяне“, заяви Лампард пред BBC Sport. „Отборът не е в най-доброто си физическо състояние и очаквам да достигнем най-доброто си ниво едва, когато играчите ни се върнат от мачовете на националните отбори през октомври. Сезонът свърши късно и нямахме достатъчно време за подготовка“, добави Лампард.

С вчерашното равенство Челси събра актив от 4 точки и вече се намира на 6-тото място във временното класиране на Висшата лига. За лондончани предстоят двубои с Кристъл Палас, Саутхемптън и Манчестър Юнайтед в следващите 3 кръга. А ето кой важен за Челси играч може да си тръгне до края на трансферния прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички