Н‘голо Канте не изключва напускане на Челси


Н‘голо Канте не изключва напускане на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1746 0

Отборът на Интер продължава с опитите си да вземе полузащитника на Челси Н‘голо Канте през това лято. Антонио Конте иска да се събере отново с френския халф, след като двамата спечелиха Висшата лига с тима на Челси.

Италианският специалист смята, че световният шампион е последното парче от пъзела в халфовата линия на Интер. Лондончани обаче искат 46 милиона паунда за своя футболист и според „Гадзета дело Спорт“ италианският тим трябва да продаде някои от играчите си, за да може да си позволи тази сума. Челси вече отказа две оферти за Канте от „нерадзурите“, които включваха преминаване в обратната посока на Марсело Брозович и Кристиан Ериксен. От „Стамфорд бридж“ обаче имат желание да се разделят с Жоржиньо и не се интересуват от нито един от двамата халфове на Интер.

28-годишният Канте е основната трансферна цел на Антонио Конте и компания през това лято, но миланският гранд е с лимитиран бюджет и ще трябва да помисли за алтернативен начин за взимането на французина. Челси има доста опции в центъра на терена, но биха жертвали Канте за сметка на по-млад полузащитник като Деклан Райс от Уест Хям или Бубакари Сумаре от Лил. А ето кой футболист на Челси се оказа ненужен на "Стамфорд бридж".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички