Лампард ядосан, че Челси допуска едни и същи грешки


Лампард ядосан, че Челси допуска едни и същи грешки
Снимка: Getty Images/Guliver

1990 0

Наставникът на Челси Франк Лампард остана крайно разочарован от изпуснатата победа на своя тим срещу Арсенал в снощния мач от 24-тия кръг на Английската Висша лига. „Сините“ играха над час срещу 10 човека, след като бившият играч на тима Давид Луис получи червен картон в средата на първото полувреме. Жоржиньо от дузпа и Сезар Аспиликуета вкараха головете за Челси, но това не бе достатъчно за успеха, след като Габриел Мартинели и Ектор Бейерин изравниха резултата и срещата завърши 2:2.

„В момента, в който поведохме в резулатата с 2:1, трябваше да си вземем срещата“ започна Лампард. „Трябваше да сме безгрешни, когато сме с човек повече. Сбъркахме веднъж фатално при първия техен гол. При второто попадение беше по-скоро малшанс, тъй като десният бек нахлу и стреля в долния ъгъл. Те имаха два удара и ни вкараха два гола.“

„Знаеме нашите проблеми, когато играем у дома. Отбори с по 11 души се защитават така и имаме сериозни проблеми, при Арсенал ситуацията беше, че бяха останали с 10 човека и нямаше какво друго да правят освен да се защитават и да играят на контраатака. Не обичам да гледам статистики, но ние сме на дъното в класирането, що се отнася до резултати от мачовете у дома, а сме на второ място по създадени положения след Ливърпул. Допускаме едни и същи грешки както в атака, така и в защита и това трябва да престане“ каза Лампард след вчерашния двубой.

За Челси предстои мач срещу Хъл Сити от 4-тия кръг на ФА Къп, след което отборът има тежко гостуване на Лестър от Висшата лига в началото на февруари. А ето къде ще играе един от футболистите на Челси Оливие Жиру.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички