Появи се нов кандидат за подписа на Единсон Кавани


Появи се нов кандидат за подписа на Единсон Кавани
Снимка: Getty Images/Guliver

3763 0

Уругвайският нападател на Пари Сен Жермен Единсон Кавани може да се озове в състава на Челси. Наставникът на лондонския клуб Франк Лампард похвали днес голаджията на ПСЖ, което още повече засили спекулациите около негов трансфер на „Стамфорд бридж“. Кавани иска да напусне „Парк де Пренс“ през зимата, като има редица клубове, чакащи на опашката за неговия подпис.

Лампард говори за уругваеца по време на днешната пресконференция на отбора преди мача с Арсенал утре, като не изключи опцията за евентуален трансфер на нападателя на „Стамфорд бридж“. „Той е страхотен футболист. Играл съм срещу него и винаги съм харесвал неговата психика и поведение, като, разбира се, головата му статистика говори сама за него. Не съм напълно наясно каква е ситуацията, тъй че ще видим. Той е играч с опит, но има доста други футболисти, които също са опция за нас. Нашият отбор е много млад и знаем, че това не винаги е от полза. Идеята да докараме малко опит в отбора е нещо, към което се стремя, тъй като младите играчи имат нужда от малко помощ и може би точно такъв е случаят при нас“ каза Лампард.

Челси навлиза в един много натоварен период, в който предстои да срещне някои от топ отборите в Англия в рамките на един месец. Утре тимът от Западен Лондон е домакин на Арсенал в градско дерби от 24-тия кръг на Премиър лийг. А ето от кой дтуг нападател се интересува Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички