Антонио Конте почти договори свой любимец за Интер


Антонио Конте почти договори свой любимец за Интер
Снимка: Gulliver/Getty Images

1877 0

Интер е на път да си осигури пореден трансфер от Английската Висша лига. Наставникът на тима Антонио Конте е близо до това да се събере с бившия си футболист в Челси Виктор Моузес. Нигериецът кара период под наем във Фенербахче в момента, но изглежда, че ще се присъедини към отбора от „Джузепе Меаца“ в следващите дни.

Виктор Моузес изигра 40 срещи под ръководството на Антонио Конте за двата му сезона в Челси, като между 2016-та и 2018-та двамата спечелиха Висшата лига и ФА Къп. След напускането на италианеца на „Стамфорд Бридж“ обаче Моузес имаше затруднения и не попадна в плановете на Маурицио Сари и загуби титулярното си място в тима. Очаква се сделката в Интер отново да бъде под наем. Междувременно Валентино Лазаро може да напусне отбора и да замине към Острова, като интерес към него проявява Нюкасъл.

„Нерадзурите“ са един от най-активните тимове на трансферния пазар през зимата, като вече взеха Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед и е твърде вероятно да се подсилят с Оливие Жиру и Кристиан Ериксен до края на месеца. А ето кой футболист е желан от Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички