Лампард призова за “справедлив” старт на новия сезон във Висшата лига


Лампард призова за “справедлив” старт на новия сезон във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

846 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард призова Висшата лига да даде на отбора му справедлив старт на предстоящия 2020/21 сезон в Англия. Той смята, че датата 12 септември е “твърде ранна” за играчите му.

"Сините" загубиха финала от Арсенал за ФА Къп на 1-ви август с 1:2, но за тях сезонът все още не е приключил. На 8-ми август Челси ще гостува на Байерн Мюнхен в Германия за мач реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига. Възпитаниците на Франк Лампард загубиха първия двубой с германския колос с 0-3 и шансовете не са на тяхна страна.

Дори все пак да не продължат в Шампионска лига, което изглежда много вероятно, Челси ще имат на разположение само 35 дни преди старта на новия сезон във Висшата лига. Това е причината за недоволството на Лампард. Към момента Манчестър Сити също продължава участието си в най-престижния европейски турнир, а Ууввърхямптън и Манчестър Юнайтед в Лига Европа. Финалът на Шампионска лига е насрочен за 23-ти август, а на Лига Европа на 21-ви.

Клубовете от Висшата лига се договориха да получат поне 30 дневна пауза преди началото на новия сезон и е много вероятно за някои от тях той да започне по-късно. А за кой играч Димитър Бербатов препоръча на Челси да платят 150 милиона евро вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички