Авраам Грант: За четвъртото място Абрамович щеше да ме прати в Сибир


Авраам Грант: За четвъртото място Абрамович щеше да ме прати в Сибир
Снимка: Getty Images/Guliver

1326 0

Бившият мениджър на Челси Авраам Грант коментира представянето на тима през сезон 2019/20 под ръководството на Франк Лампард със задачите, които самият израелец е имал от собственика, когато водеше тима. Както е известно, през изминалия сезон "сините" заеха четвъртото място във Висшата лига, играят финала на ФА Къп с Арсенал и са на крачка от изхвърляне от Шампионска лига. В първия осминафинал на турнира лондончани загубиха с 0:3 от Байерн Мюнхен.

Гран води тима през сезон 2007/08 и го изведе до второто място в първенството, а в Шампионска лига лондончани загубиха след дузпи от Манчестър Юнайтед във финала. След това треньорът беше уволнен.

"Мисля, че Челси направи добър сезон, особено предвид начина, по който го започна - без възможност да привлича играчи (тимът имаше трансферна забрана, бел.ред.). Ако сравним изискванията на Роман Абрамович, то той вероятно би ме изпратил в Сибир, ако му бях казал преди няколко години, че четвъртото място ще е добър резултат", коментира Грант за Stats Perform News.

"Но като се има предвид ситуацията, мисля, че това е добро място. За Франк това е голямо постижение", допълни израелецът. А за кой играч Димитър Бербатов препоръча на Челси да платят 150 милиона евро вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички