Късмет за Манчестър Юнайтед: Маркъс Рашфорд се размина с тежка контузия


Късмет за Манчестър Юнайтед: Маркъс Рашфорд се размина с тежка контузия
Снимка: Getty Images/Guliver

1156 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд не е получил увреждане на сухожилие, след като контузи глезена си при неделния успех над Манчестър Сити с 2:0. Въпреки това, скенерът разкри натъртване и оток в областта на въпросния глезен и той е твърде вероятно да не бъде част от състава за сблъсъка от Лига Европа с Милан.

Рашфорд бе принуден да напусне принудително терена в 73-та минута на дербито и мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяр потвърди след срещата, че 23-годишният футболист е получил удар, след като спринтирал обратно в опит да предотврати опасност.

„Една от онези травми. Това беше страхотен спринт, той вероятно спаси гол, така че се жертва за отбора“, сподели Солскяер пред официалния клубен сайт в неделя. Юнайтед бяха и без Единсон Кавани за гостуването на „Етихад“, след като уругваецът отпадна от сметките след последната тренировъчна сесия преди двубоя в неделя.

Тимът на Солскяер се изправя срещу Милан на „Олд Трафорд“ в първи двубой от осминафиналите на Лига Европа в четвъртък, преди да приеме Уест Хем във Висшата лига три дни по-късно. Бившият мениджър на Юнайтед и настоящ на Уест Хем Дейвид Мойс заяви, че "чуковете" могат да завършат в топ 4 (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички