Точният момент, в който Кристиано Роналдо се е превърнал в извънземно (ВИДЕО)


Точният момент, в който Кристиано Роналдо се е превърнал в извънземно (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2700 0

Мегазвездата Кристиано Роналдо безспорно е един от най-добрите атлети в цялата история на спорта. Той впечатлява с физиката си и с уменията си, дори и вече на 36-годишна възраст. Кога обаче португалецът се е превърнал в "извънземно"? Бившият му съотборник в Манчестър Юнайтед Луис Саха дава отговор на този въпрос.

Саха говори за двубоя между "червените дяволи" и Рома през 2008 година в четвъртфинален сблъсък от Шампионска лига между двата отбора, когато Кристиано Роналдо се разписва по впечатляващ начин с глава. А ето какво споделя за онзи момент Саха:

"Моментът, в който си помислих, че той е извънземно, бе голът му срещу Рома като гости в Шампионска лига. Топката отиде широко по терена и той избухна напред и силата, която всъщност генерира при това действие, защото той влезе с 20 метра по-късно в наказателното поле и скочи по-високо от всички други... сега той прави това всяка седмица. Не знаех, че момчето има това в себе си. Знаех, че има умения и талант, но нямах идея, че може да вкарва подобни голове.

Бе мощен, храбър и не му пукаше дали нямаше да се нарани. Тогава си помислих: "Изчакай малко, този тип е животно". Помня на тренировки се трудихме много здраво и понеже бях човек, който се състезаваше с останалите, исках да следвам рутината му, но не смогвах. Той правеше все повече неща и ставаше все по-добър.

А кой е най-големият страх на Кристиано Роналдо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички