Къде да гледаме сблъсъка Манчестър Сити - Арсенал във Висшата лига


Къде да гледаме сблъсъка Манчестър Сити - Арсенал във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1520 0

Този следобед английският шампион Манчестър Сити посреща лондонския гранд Арсенал в дербито от 3-ия кръг на Висшата лига. И двата отбора не започнаха особено убедително кампаниите си на Острова, като "небесносините" записаха загуба от Тотнъм и разгромна победа над Норич, докато "топчиите" паднаха от Брентфорд и Челси.

Мениджърът на Арсенал Микел Артета е гледан от ръководството под лупа, докато част от привържениците на отбора настояват за оставката му. "Артилеристите" записаха най-лошия си старт във Висшата лига. Всичко това идва на фона на близо 130 млн. паунда похарчени за трансфери през това лято.

Манчестър Сити привлече Джак Грийлиш, който вече се налага в редиците на Хосеп Гуардиола, но не сполучи с привличането на Хари Кейн от Тотнъм. "Небесносините" бяха свързвани и с Кристиано Роналдо, който обаче в крайна сметка се завърна в Манчестър Юнайтед.

Двубоят на "Етихад" е с начален час 14.30 българско време и ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт 2. Срещата Манчестър Сити - Арсенал можете да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички