В Арсенал готови да се разделят с 10 футболисти до затварянето на трансферния прозорец


В Арсенал готови да се разделят с 10 футболисти до затварянето на трансферния прозорец
Снимка: Getty Images/Guliver

5722 0

Английският гранд Арсенал е отворен към оферти за десет свои футболисти, включително капитана на клуба Пиер-Емерик Обамеянг, съобщава The ​​Telegraph. "Артилеристите" искат да генерират пари преди затварянето на летния трансферен прозорец, по време на който похарчиха близо 130 млн. паунда за нови играчи.

Арсенал привлече Нуно Таварес, Алберт Самби Локонго, Бен Уайт, Мартин Одегард и Арън Рамсдейл, като общата сума, платена за тях, е 129 млн. паунда. В последните дни на трансферния пазар ръководството на клуба ще опита да продаде част от футболистите си, за да "избие" разходите си по входящи трансфери.

Едно от изненадващите имена, които са в този трансферен списък с напускащи, е звездният нападател на Арсенал Обамеянг, който съвсем наскоро подписа договор за 250 000 паунда на седмица. Също така в Арсенал са готови да продадат още Бернд Лено, Ектор Белерин, Сеад Колашинак, Ейнсли Мейтланд-Найлс, Лукас Торейра, Уилиан, Райс Нелсън, Еди Нкетия и Александър Лаказет.

В същото време фенове на Арсенал поискаха оставката на Микел Артета, като заобградиха колата му и не го пускаха да си тръгне (видео и подробности - тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички