Къде да гледаме Манчестър Сити срещу Манчестър Юнайтед?


Къде да гледаме Манчестър Сити срещу Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

1344 0

Рано тази вечер Манчестър Сити посреща Манчестър Юнайтед в най-вълнуващия двубой от 27-ия кръг на Висшата лига. Двубоят започва в 18,30 часа. Домакините правят големи крачки към седмата титла на Англия в историята си. В миналия кръг "гражданите" разгромиха Уулвърхемптън с 4:1 и удължиха победната си серия до 21 мача.

Тимът на Хосеп Гуардиола е устремен и в титлата от Шампионска лига, която толкова време му се изплъзва. Затова те искат да си гарантират по-рано триумфа във Висшата лига, за да съсредоточат усилията си върху най-важния европейски клубен турнир.

Доскоро именно градският съперник се смяташе за основен конкурент на "гражданите" за титлата в Англия, но тази битка почти приключи, тъй като "червените дяволи" позволиха на съперника да се откъсне на 14 точки пред тях след серия разочароващи резултати.

Сега Юнайтед води битка за място в топ 4 във Висшата лига, спечелването на Купата на Англия и за успех в Лига Европа, където ще се срещне с Милан. Възможно е устремът към продължване напред в Лига Европа да попречи на тима на Солскяер да се вложи изцяло в днешния сблъсък и да го направи оспорван и истинска битка. Мачът ще бъде предаван по Диема спорт 2, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички