Бруно Фернандеш отговори на критиците си


Бруно Фернандеш отговори на критиците си
Снимка: Getty Images/Guliver

1224 0

В навечерието на дербито на Манчестър, Бруно Фернандеш отговори на критиците, които го винят, че „изчезва” в мачовете, които са срещу големите съперници на Манчестър Юнайтед.

„Не разбирам хората какво имат предвид за отборите от Топ 6. Вкарвам срещу тези отбори. Реализирах срещу Тотнъм, но хората казват, че дузпите не се броят”, започна португалецът.

„Феновете имат очаквания към мен да вкарвам непрестанно, тъй като в първите ми мачове играх много добре. Искам да  продължи така, но аз не разглеждам нещата по същия начин. За мен таблицата не е Топ 6 и останалите отбори. Шампионатът е маратон, а не спринт. Трябва да вкарваме и печелим срещу всички”, каза националът на европейския шампион пред Sky Sports.

„Не се нуждая да гледам статистиката, за да знам, че съм играл слабо. В последните два мача определено не бях добре – съгласен съм. Знам кога не съм добър. Чувам хората, че казват, че не играя силно срещу добрите отбори. „Бруно загуби топката много пъти и затова загубихме”. В мача срещу Басакшехир от Шампионската лига вкарах два гола, а загубих топката повече пъти от целия техен отбор. Тогава казваха, че съм най-добрият на терена. Какво да кажа?”, запита плеймейкърът.

Манчестър Сити посреща Манчестър Юнайтед в неделя, 7-и март, от 18,30 часа българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички