Манчестър Юнайтед следи защитник на Байер Леверкузен


Манчестър Юнайтед следи защитник на Байер Леверкузен
Снимка: Getty Images/Guliver

1052 0

Манчестър Юнайтед следи отблизо изявите на защитника на Байер Леверкузен Едмонд Тапсоба. Според информация на медиите на Строва "червените дяволи" са започнали да гледат бранителя, след като са получили съвет от "уважаван футболен човек в Германия".

През настоящия сезон 22-годишният централен защитник се представя на много високо ниво, като изигра 29 мача за тима от Леверкузен във всички турнири, в които е реализирал 2 попадения.

Националът на Буркина Фасо пристигна в Германия през зимата на 2020 година от Витория Гимараеш срещу около 18 милиона евро. Очаква се Байер Леверкузен да иска поне 40 млн. за правата му, ако се стигне до сделка.

Напоследък формата на Байер спадна значително, като "аспирините" нямат победа от 6 февруари, когато разгромиха Щутгарт с 5:2. В класирането в Бундеслигата тимът е на 6-то място и се намира на 5т. от борбата за място в Шампионската лига.

Повече за това какви са заплатите на играчите в Манчестър Юнайтед, четете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички