Къде да гледаме дербито във Висшата лига Тотнъм - Манчестър Юнайтед?


Къде да гледаме дербито във Висшата лига Тотнъм - Манчестър Юнайтед?
Снимка: Guliver/GettyImages

1791 0

Тази вечер от 22,15 часа Тотнъм посреща Манчестър Юнайтед в дерби от 30-ия кръг на Висшата лига. Мачът ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2", можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

До края на настоящия сезон и двата тима ще се борят за място, позволяващо участие в Шампионска лига. В момента в по-изгодно положение са "червените дяволи", заемащи петата позиция и изоставащи с 3 точки от четвъртата. "Шпорите" се намират на 4 точки от петото място и на 7 от четвъртото.

Манчестър Юнайтед беше в чудесна форма преди прекъсването на първенството заради пандемията от коронавирус. Не е ясно какво е състоянието на тима след дългата пауза, но положителното за тях е, че могат отново да разчитат на голмайстора си Маркъс Рашфорд и на полузащитника Пол Погба, което може да е ключово за тима.

На Тотнъм паузата донесе само позитиви - те си отпочинаха и събраха сили след поредицата от 6 мача без победа. Освен това тимът на "Жозе Моуриньо" успя да си върне основните си козове в атака - Хари Кейн и Хюн Мин Сон. А какво, според Димитър Бербатов, може да укрепи мястото на Оле Гунар Солскяер на "Олд Трафорд" вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички