Къде да гледаме дербито във Висшата лига Лестър - Челси?


Къде да гледаме дербито във Висшата лига Лестър - Челси?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1126 0

Във вторник вечер един сблъсък от английската Висша лига приковава погледите. Става въпрос за дербито между Лестър и Челси - два отбора, чиито амбиции са ясни - място в топ 4 в крайното класиране и участие в груповата фаза на Шампионска лига през следващия сезон.

Към момента "лисиците" изглеждат по-близо до тази цел, като отборът заема 3-ото място, нареждайки се зад двата манчестърски гранда и пред шампионите от Ливърпул. Разликата в точките обаче е толкова минимална, че това много бързо може да се промени.

"Сините" от Лондон не са никак убедителни през тази кампания и редуват впечатляващите представяния с големите разочарования. Все пак, футболистите на Франк Лампард се държат близо около 4-ката, като са на 5 точки от Ливърпул и на 6 от днешния си съперник - Лестър.

Двубоят изглежда задължителен за спечелване и от двата тима, а домакините изглеждат да са в по-добра форма. В последните 5 двубоя във всички турнири между тези съперници има цели 3 равенства и по 1 победа за всеки от тях.

Дербито на кръга започва в 22:15 часа българско време и ще бъде излъчено пряко по "Диема спорт 2", като ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички