Франк Лампард може да бъде уволнен, ако Челси загуби от Лестър


Франк Лампард може да бъде уволнен, ако Челси загуби от Лестър
Снимка: Getty Images/Guliver

1078 0

Ръководството на Челси е готово да уволни Франк Лампард, ако тази вечер "сините" загубят гостуването си на Лестър в мач от 19-ия кръг на Висшата лига, твърди TalkSPORT. В последните седмици Челси разочарова с представянето си, а според мнозина причината е именно Лампард.

През лятото Челси инвестира сериозна сума на трансферния пазар за нови играчи, като се очакваше "сините" да се борят за титлата. Лондончани започнаха силно кампанията, но скоро след това последваха серия от неубедителни резултати, които ги отдалечиха от топ 4.

В момента Челси се нарежда на 7-о място с 29 точки, като изостава на осем пункта от лидера Манчестър Юнайтед. "Сините" гостуват на един от най-силно представящите се отбори в шампионата - Лестър, които нямат поражение в последните си 5 мача.

Наставникът на Лестър Брендън Роджърс е едно от спряганите имена за заместник на Лампард в Челси. Друго име е бившият наставник на Ювентус Масимилиано Алегри. Наскоро се появи и друго любопитно име сред треньорите, което може да наследи Лампард на "Стамфорд Бридж" (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички