Къде да гледаме дербито Манчестър Юнайтед - Челси във Висшата лига?


Къде да гледаме дербито Манчестър Юнайтед - Челси във Висшата лига?
Снимка: Gulliver/GettyImages

1113 0

Тази вечер от 19:30 часа Манчестър Юнайтед посреща Челси в дербито на кръга във Висшата лига. След 5 изиграни мача Челси е на девето място с осем точки, докато "червените дяволи" са на 15-о място с 6 точки.

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани може да дебютира за тима в дербито. Опитният нападател бе привлечен като свободен агент в последния ден от трансферния прозорец, но при идването си във Великобритания трябваше да изкара задължителна 14-дневна карантина, което не му позволи да тренира със съотборниците си.

През последната седмица обаче той води подготовка с тима на базата в Карингтън и след като не попадна в групата за двубоя с ПСЖ от Шампионската лига, най-вероятно ще бъде в състава за двубоя с Челси. В срещата с Челси Солскяр няма да може да разчита на наказания Антони Марсиал, така че е възможно именно Кавани да поведе атаката на тима. За лондончани пък аут от двубоя е Кепа Арисабалага. Срещата Манчестър Юнайтед - Челси може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport 2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички