Къде да гледаме дербито Манчестър Юнайтед - Арсенал във Висшата лига?


Къде да гледаме дербито Манчестър Юнайтед - Арсенал във Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1259 0

Този късен следобед Манчестър Юнайтед посреща Арсенал в най-интересния мач от седми кръг на Висшата лига. Двубоят започва в 18,30 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2". Можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

В четвърти кръг на шампионата "червените дяволи" бяха разгромени от Тотнъм, но съумяха да се съвземат и записаха успешни резултати както в лигата, така и в Шампионска лига. Арсенал обаче не е в най-добрия си момент - "топчиите" победиха Рапид и Дъндолк в Лига Европа, но в първенството си тръгна с празни ръце в 2 последователни мача.

Ако отчетем последните резултати на двата тима, то може да се очаква успех за домакините на "Олд Трафорд". Въпреки че не е за подценяване фактът, че в последния кръг на Лига Европа "артилеристите" играха с много резерви и ключовите изпълнители получиха почивка. Рашфорд, Мактоминей и Фернандеш обаче също влязоха от скамейката в мача срещу РБ Лайпциг и са съхранили голяма част от своите сили. А коя трансферна цел на Юнайтед може да отмъкне Арсенал вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички