Ван де Беек: Всеки футболист иска да играе


Ван де Беек: Всеки футболист иска да играе
Снимка: Getty Images/Guliver

1327 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек коментира трудния си старт на престоя на „Олд Трафорд“ и липсата на игрово време. Холандецът осъществи трансфер в тима на „червените дяволи“ от Аякс на 2-ри септември, след като впечатли с изявите си под ръководството на Ерик тен Хаг на „Йохан Кройф АренА“.

Началото на кариерата на Ван де Беек на „Олд Трафорд“ обаче не бе добро и 23-годишният футболист все още очаква първия си мач като титуляр за отбора във Висшата лига. Бившата звезда на Аякс изигра 68 минути при победата на неговия тим срещу РБ Лайпциг в Шампионската лига през седмицата и се надява да започне да бъде основна фигура в натоварената програма на Манчестър Юнайтед. „Футболистите искат да играят мачове. Да тренираш също е приятно, но мачовете са причината да играем футбол. Смятам, че повечето срещи ще ни помогнат да се подобрим. Сигурен съм, че ще побеждаваме, ако сме фокусирани. Предстоят много мачове през следващите седмици“, заяви Дони ван де Беек пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

Натовареният график за „червените дяволи“ продължава с домакинство на Арсенал в утрешния ден. През седмицата за футболистите на Оле Гунар Солскяер предстои мач срещу Истанбул ББ в Шампионската лига. А ето как Солскяер обясни липсата на игрови минути за Ван де Беек.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички