Къде да гледаме дербито Ливърпул - Тотнъм от Висшата лига?


Къде да гледаме дербито Ливърпул - Тотнъм от Висшата лига?
Снимка: Gulliver/GettyImages

1783 0

Шампионът Ливърпул посреща у дома първия във временното класиране на английската Висша лига Тотнъм в директен спор за върха. Това са двата най-добре представящи се отбора от началото на кампанията в Англия, като са с равни точки - 25, след равен брой изиграни двубои - 12.

Тези тимове се очертават и като основните претенденти през този сезон, още повече, че Манчестър Сити допуска издънка след издънка. В този смисъл и днешната среща може да има огромно психологическо значение за развитието от сезона.

Сблъсъкът между мениджърите също е изключително любопитен, тъй като противопоставя двама от най-популярните и успешните съвременни наставници - Юрген Клоп срещу Жозе Моуриньо. Те си засвидетелстваха уважение един към друг преди дербито.

Мърсисайдци имат много, много проблеми с контузии и няма да могат да разчитат на голям брой от играчите си - Тиаго Алкантара, Джо Гомес, Диого Жота, Джеймс Милнър, Джердан Шакири, Цимикас, Върджил ван Дайк, а Кейта и Матип са под въпрос. За "шпорите" единствено Ерик Ламела със сигурност изпуска срещата.

Срещата на митичния "Анфийлд" започва в 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчена пряко по Диема спорт 2, но ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички