Къде да гледаме дербито Лестър – Манчестър Юнайтед от Висшата лига?


Къде да гледаме дербито Лестър – Манчестър Юнайтед от Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1500 0

Днес от 18:00ч. “лисици” и “дяволи” се изправят едни срещу други на "Кинг Пауър Стейдиъм". Двубоят ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2", можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

Срещата е от изключително значение и за двата отбора в битката за топ 4 във Висшата лига. Ситуацията е такава, че Манчестър Юнайтед се нуждаят само от точка, за да бъдат сигурни за Шампионска лига. Лестър, от своя страна, също биха могли да си осигурят място в най-престижния европейски турнир само с равенство, но при определени обстоятелства.

Към момента Юнайтед са на трета позиция с 63т. и +28 голова разлика. Челси, които са другите кандидати за топ 4, се намират на четвъртата позиция със същия брой точки, но по-лоша голова разлика (+13). Лестър е на пета позиция в класирането с точка по-малко от Юнайтед и Челси и голова разлика +28. В интерес на истината, головата разлика би могла да се окаже решаваща, ако Лестър и Челси се изравнят по точки. За да се случи това обаче “лисиците” трябва да завършат двубоя си наравно, а пък момчетата на Франк Лампард да загубят от Уулвърхямптън.

Първият двубой през сезона между двата отбора завърши с победа с 1-0 за Манчестър Юнайтед. Тогава Маркъс Рашфорд донесе победата за своя отбор. А кога започва новият сезон във Висшата лига вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички