Фред: Манчестър Юнайтед ще опита да спечели Шампионска лига през новия сезон


Фред: Манчестър Юнайтед ще опита да спечели Шампионска лига през новия сезон
Снимка: Gulliver/GettyImages

1562 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Фред коментира предстоящия мач във Висшата лига срещу Лестър. Победа или равенство гарантира на "червените дяволи" участие в Шампионска лига през следващия сезон. И двата тима се бореха за това право. Решителният двубой е на 26 юли, неделя.

"Манчестър Юнайтед трябва да играе в Шампионска лига, защото ние сме голям клуб. Връщането в Шампионска лига е важно за нас, играчите, а също и за клуба.Това е, което играчите и клубът заслужават", заяви бразилецът, цитиран от Goal.com.

"Голям клуб като Манчестър Юнайтед трябва всяка година да играе в Шампионска лига. Но не трябва с участието да ограничаваме нашите амбиции. Ние трябва да се стремим още в следващия сезон да спечелим Шампионска лига", заяви още Фред.

Преди последния, 38-ми кръг, "червените дяволи" заемат третото място в класирането, имайки равен брой точки с четвъртия Челси. Лестър е на пето място с точка по-малко. А при какви условия завършилият четвърти Лестър или Юнайтед може да не играят в Шампионска лига вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички