Къде да гледаме дербито Арсенал - Манчестър Сити от Висшата лига?


Къде да гледаме дербито Арсенал - Манчестър Сити от Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

783 0

Днешният ден в английската Висша лига ни предлага ново дерби, този път между съставите на Арсенал и Манчестър Сити. "Гражданите" рязко натиснаха газта в даден момент от сезона и вече са в невероятната серия от 17 поредни победи.

Тази им отлична серия, както и колебливостта на останалите тимове във Висшата лига, позволи на футболистите на Пеп Гуардиола да се откъснат много комфортно на върха в класирането и да заличат спомените от слабото си начало, събирайки отлична преднина.

Още по-добрите новини за отбора са, че те просто нямат някой подчертан конкурент за титлата, който дори да ги постави под напрежение. Днешният съперник също далеч не е такъв. Той се намира на 10-ата позиция с 34 точки от 24 мача и се опитва да съживи иначе слабия си сезон.

При "артилеристите" се бе забелязал момент на подобрение, когато записаха 3 поредни шампионатни победи, но след това отново започнаха да редуват успехите с разочароващи резултати, които не им позволяват да се изкачат в класирането.

Дербито между Арсенал и Манчестър Сити ще започне в 18:30 часа българско време, като ще бъде излъчено пряко по "Диема спорт 2" и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички