Резерва на Юнайтед направи така, че да се говори повече за него, отколкото за Роналдо (ВИДЕО)


Резерва на Юнайтед направи така, че да се говори повече за него, отколкото за Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2023 0

Манчестър Юнайтед записа успех с 2:0 над Бърнли в осминафинален двубой от Купата на Лигата. Това бе първият мач, в който "червените дяволи" бяха без своята легенда Кристиано Роналдо. Припомняме, че по време на Световното първенство по футбол португалецът прекрати договора си с клуба по взаимно съгласие.

След този мач обаче привържениците на тима говореха повече за представянето на един конкретен футболист, отколкото за липсата на Роналдо. Става въпрос за вратаря Мартин Дубравка, който обикновено е резерва на Давид де Хеа.

Бившият страж на Нюкасъл се прояви на няколко пъти в много лоша светлина. Един от най-красноречивите примери дойде при погрешно излизане да избие топка, изпратена в наказателното поле след центриране от статично положение. Тогава в крайна сметка двама негови съотборници се втурнаха към собствената врата, за да предотвратяват гол.

При другата ситуация пък не успя да овладее леко подаване по земя, като топката мина под крака му и се бе запътила към неправилната посока, но слабата ѝ скорост позволи на Дубравка да се обърне и да я настигне.

Вижте и как в първия мач на Юнайтед след ерата на Роналдо падна най-добрият гол през сезона за тима (ВИДЕО).

Video edited on Kapwing

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички