Кристъл Палас повали Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд"


Кристъл Палас повали Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images/Guliver

2965 0

Отборът на Манчестър Юнайтед допусна изненадващо поражение като домакин от Кристъл Палас с 1:3 на старта на участието си в новия сезон на Висшата лига. "Дяволите" не успяха да намерят начин да пречупят своя съперник, който пък затвърди силния си старт на сезона след победата над Саутхемптън в предишния уикенд.

След само седем минути игра "орлите" откриха резултата чрез Андрос Таунзенд, който засече подаване успоредно на голлинията от Джефри Шлъп. Резултатът се запази непроменен чак до 72-рата минута, когато Палас получи дузпа за игра с ръка на Виктор Линдельоф. Ударът от бялата точка на Джордан Аю бе спасен от Де Хеа, но дузпата бе повторно изпълнена от Заха, който не сбърка срещу бившия си клуб.

В 80-ата минута влезлият като резерва Дони ван де Беек успя да върне едно попадение за Юнайтед, но само пет минути по-късно Заха отново вкара в мрежата на Де Хеа и отказа домакините от обрат в срещата. Така Палас се изкачи на върха в класирането с 6 точки, заедно с Евертън, който е с по-добра голова разлика. Юнайтед пък остава без точки, след като пропусна първия кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички