Кристиано Роналдо с крайни мерки, за да си тръгне от Манчестър Юнайтед - готов е да намали заплата си?


Кристиано Роналдо с крайни мерки, за да си тръгне от Манчестър Юнайтед - готов е да намали заплата си?
Снимка: Getty Images

6826 0

Преди няколко седмици новината за Кристиано Роналдо и желанието му да напусне Манчестър Юнайтед взриви футболния свят. Португалецът е готов дори да намали заплатата си с 30% само и само, за да заиграе някъде другаде, твърди журналистът Бен Джейкъбс.

"Жорже Мендеш се е свързал с клубовете, които са отказали първоначално услугите на Роналдо и ги е информирал, че португалецът е готов да намали текущото си заплащане, което получава в Юнайтед, с 30% само и само, за да си намери нов клуб", заяви Джейкъбс в социалната мрежа Туитър.

Според Джейкъбс Атлетико Мадрид проявява най-голям интерес към Кристиано Роналдо и вероятно новината за това, че е готов да намали драстично заплащането си, може да се хареса на управата на "Уанда Метрополитано".

Роналдо си тръгна от Ювентус, за да се присъедини към Манчестър Юнайтед миналото лято, 12 години, след като първоначално напусна английския гранд в посока Реал Мадрид. Петкратният носител на "Златната топка" вкара 18 попадения във Висшата лига, завършвайки трети в голмайсторската листа на надпреварата само зад Мохамед Салах и Хюн Мин Сон, които нанизаха 23 гола.

Според мнозина португалецът желае да играе в Шампионска лига и това е една от причините защо той иска да си тръгне от "Олд Трафорд". С интерес ще се следи ситуацията около легендарния футболист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето как Бруно Фернандеш отговори на своите критици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички