Звезда на Манчестър Юнайтед разкри за трудностите си на "Олд Трафорд"


Звезда на Манчестър Юнайтед разкри за трудностите си на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images

2640 0

 

Футболистът на Манчестър Юнайтед - Дони ван де Беек разказа за трудностите, които е срещнал след идването си на Острова.

Сега обаче нидерландецът навярно е приветствал факта, че новият мениджър на "Олд Трафорд" е бившият му наставник в Аякс - Ерик тен Хаг, който отлично познава футболистът. Мнозина твърдят, че кариерата на полузащитника ще бъде възродена.

"Определено имах трудности, а и тогава бях по-млад, не бях толкова уверен. Разбира се, че продължавам да мисля за футбола, но трябва да остана себе си и да не се променям като играч, но това зависи и кой мениджър е в клуба и какъв тип футболисти харесва", заяви нидерландецът пред "Manchester Evening News".

"Ще продължа да давам всичко от себе си и трябва да искам повече с всеки изминал ден. Всеки може да се подобри, аз също, така че винаги гледам как мога да прогресирам", добави още Ван де Бек.

Дони ван де Бек акостира на "Олд Трафорд" през лятото на 2020 година. Той обаче не успя да впечатли Оле Гунар Солскяер и Ралф Рангник с представянията си и бе даден под наем в Евертън за втората половина на сезон 2021/22. Сега той се завръща обратно в Манчестър и има лъч надежда, че нещата за него с червената фланелка могат да се променят.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юнайтед ще атакува Сити и Ливърпул още този сезон?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички