Фернандеш: Когато пак губех топката, но вкарах 28 гола, не ме критикуваха


Фернандеш: Когато пак губех топката, но вкарах 28 гола, не ме критикуваха
Снимка: Getty Images

1506 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш реагира на критиките срещу него, че губи твърде често топката. Португалецът заяви, че и през 2020 г., когато подсили "червените дяволи", е губел топката със същата честота, но тогава не е бил критикуван.

"Държа топката, когато смятам, че трябва да го правя, и я подавам, когато смятам, че е необходимо. Понякога се получава добре, понякога - не толкова. Очевидно, когато нещата се объркат, разбирам, че е трябвало да постъпя различно. Но, играейки на позицията "десетка", понякога имате само няколко секунди за размисъл. Не е толкова много", каза звездата, цитиран от "ESPN".

"Разбирам, че всеки има собствено мнение, но когато дойдох в Манчестър Юнайтед през 2020-а, губех топката със същата честота. Година по-късно - също. Но тогава вкарах 28 гола, затова хората не се оплакваха. През миналия сезон вкарах само 10 гола, което за някои хора е "само". И започнаха оплакванията", продължи Бруно.

"Но не се тревожа за това. Правя каквото мога, винаги давам всичко от себе си и се опитвам да помогна на партньорите си. Те знаят, че се опитвам да измисля нещо за тях, дори когато пасовете се провалят", завърши халфът. А ето на кои двама свои съотборници се скара Фернандеш. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички