Роналдо с щедро дарение, докато продължава да си търси отбор


Роналдо с щедро дарение, докато продължава да си търси отбор
Снимка: GettyImages

1680 0

Футболната легенда Кристиано Роналдо е направил дарение за благотворителна организация, която помага на хора с аутизъм, съобщава Manchester Evening News. 37-годишният португалец е подкрепил фондация "I Am" от Манчестър.

"Това беше много мила и щедра постъпка от страна на Кристиано. Ние наистина го оценяваме. Нашата организация е като семейство и вероятно нашата кауза го е докоснала - човек, за когото семейството е най-важно", обяви Хелън Боден, ръководител на фондацията.

"Като базирана в Манчестър благотворителна организация, ние наистина се ангажираме да подкрепяме местните хора с аутизъм. Фантастично е, когато подобна личност се свърже с нас", добави Боден.

Това се случва докато бъдещето на португалеца е неясно, тъй като вече е ясно, че той има желание да напусне "червените дяволи". Една от водещите причини е, че целите на суперзвездата са нови триумфи в Шампионска лига, докато тимът му се класира едва за Лига Европа. 

През миналия сезон нападателят вкара 24 гола и направи 3 асистенции в 39 мача за Манчестър Юнайтед във всички турнири. Договорът му с клуба е до 30 юни 2023 година.

Вижте какво разкри близък до португалеца човек!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички