Глас от Манчестър Сити заля с похвали резерва на Ливърпул, бил като Роналдо в 1 аспект


Глас от Манчестър Сити заля с похвали резерва на Ливърпул, бил като Роналдо в 1 аспект
Снимка: Getty Images

1671 0

Пол Уебстър, който преди отговаряше за възстановяването и кондицията на футболистите на Манчестър Сити, се изказа повече от ласкаво за Джеймс Милнър от Ливърпул. Уебстър дори сравни Милнър, който не е твърд титуляр в селекцията на Юрген Клоп, с мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо в един аспект.

Милнър играе професионален футбол от близо 20 години, като прави своя дебют на 16 през 2002-ра година. Той стана играч на Ливърпул като свободен агент през 2015 година, а преди това е носил фланелката на "гражданите".

"Всичко се крие в малките детайли, които прави всеки ден - те формират целия пакет. Когато го виждам да играе сега, сякаш не е минало време. Той е като отпреди 10 години. Джеймс е вероятно малко в повече педантичен с това, с което се храни и пие и като цяло в начина му на живот.

Това, което забелязвам най-вече е цялата му съвкупност. Гледах го срещу Челси и вероятно бе един от най-добре физическите футболисти на терена. Той изглежда млад, изглежда здрав, вероятно има 8% мазнини в тялото или някакъв друг налудничав процент.

Той е като Роналдо. Никога не съм работил с Роналдо, но знам хора, които са. Всичко се свежда до малките детайли, които се добавят, а те имат повече малки неща, които добавят. Става въпрос за всичко. Пиене - Джеймс не докосва алкохол. Храна - внимателно следи колко и какво яде. Има цели - иска да бъде по-здрав и по-добре физически с всеки месец. Цялостната му нагласа и вътрешната дисциплина... За мен не е изненада, че все още играе. Ще продължи още няколко години" - сподели Уебстър за 36-годишния Милнър.

Припомняме, че договорът на Джеймс Милнър с Ливърпул изтича - какво е бъдещето му?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички